σχετικα με εμασ

Σας υποδεχόμαστε με φιλική εξυπηρέτηση τα τελευταία 59 χρόνια.

καλεστε μασ στο: 2267031881 & 2267031487

ΖΕΜΕΝΟΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο Παναγιώτης Θεοχάρης, είναι ο σημερινός διαχειριστής του Ξενώνα Ζεμενός. Έχουν προηγηθεί πολλά μέλη της οικογένειας Θεοχάρη, αφήνοντας μια κληρονομιά φροντίδας και περιποίησης των φίλων πελατών, μια κληρονομιά που τιμά με το παραπάνω η σημερινή γενιά, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια σημαντική παρακαταθήκη για τις γενιές που ετοιμάζονται να ακολουθήσουν την παράδοση.

Ο Παναγιώτης θα σας υποδεχτεί με ένα ποτήρι ντόπιο κρασί, με γλυκίσματα για τα παιδιά, με χαμόγελο και προθυμία να σας εξασφαλίσει την πιο άνετη διαμονή,.. Θα σας ξεναγήσει στα δωμάτια και τους χώρους του ξενώνα, θα σας προτείνει τα αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφθείτε, θα φροντίσει για όλες τις ανάγκες σας σε όλη τη διάρκεια της διαμονής σας,..

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΩΝΑ ΜΑΣ

Η λειτουργία του ξενώνα μας ξεκίνησε το 1996 και της Ταβέρνας το 1960, με σκοπό να προσφέρει φιλοξενία σε Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες, οι οποίοι έχουν προορισμό την Αράχωβα, τον Παρνασσό και τους Δελφούς, αλλά και σε εκείνους  που θέλουν απλά να κάνουν μια διανυκτέρευση, έχοντας να κάνουν μεγαλύτερο ταξίδι.

Μέχρι σήμερα, έχει φιλοξενήσει χιλιάδες ανθρώπους όλων των  εθνοτήτων και όλων των ηλικιών. Οι περισσότεροι, έχουν γίνει τακτικοί πελάτες μας, έχουν αγαπήσει τα ευρύχωρα και άνετα δωμάτια,  απολαμβάνουν την ησυχία, ευχαριστιούνται με το ήρεμο περιβάλλον, ικανοποιούνται από την άψογη εξυπηρέτηση. Οι ίδιοι, αποτελούν ζωντανή διαφήμιση, μη χάνοντας ευκαιρία να υποδεικνύουν τον ξενώνα μας σε φίλους και γνωστούς οι οποίοι εκφράζουν την επιθυμία να επισκεφθούν την περιοχή μας.

Φίλοι του σκι, της κοσμικής Αράχωβας, προσκυνητές του Όσιου Λουκά, θαυμαστές των Δελφών, είναι μεταξύ των πιο τακτικών πελατών μας.

 

 

 

 

 

 

Εξωτερικοί χώροι

2267031881 & 2267031487 & 6977508162