Η ΤΑΒΕΡΝΑ μασ

Σας υποδεχόμαστε με φιλική εξυπηρέτηση τα τελευταία 59 χρόνια.

καλεστε μασ στο: 2267031881 & 2267031487

ΖΕΜΕΝΟΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Προτεραιότητα στην Ταβέρνα ΖΕΜΕΝΟΣ είναι η υψηλή ποιότητα. Διαλέγουμε προσεκτικά τις πρώτες ύλες και χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα προϊόντα. Δημιουργούμε πιάτα που φροντίζουμε να έχουν εξαιρετικό άρωμα Μεσογείου. Από τα διάφορα κρέατα, μέχρι τα τυριά, τα λαχανικά, τις ελιές και το ελαιόλαδο, όλα είναι φρέσκα και κυρίως ντόπια, από αξιόπιστους παραγωγούς της περιοχής.

Το φαγητό στην Ταβέρνα Ζεμενός, μαζί με το ντόπιο, φημισμένο κρασί, καθώς και το ξακουστό μας τσίπουρο, αποτελεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία και όχι μια απλή "ανάγκη".

Οι μερίδες μας είναι χορταστικές, η καθαριότητα είναι άψογη, η εξυπηρέτηση είναι απολύτως φιλική, η ικανοποίησή σας είναι εγγυημένη!..

Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΣ

Η ταβέρνα μας ΖΕΜΕΝΟΣ ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1960 και από τότε συνεχίζει να προσφέρει υπέροχες γευστικές εμπειρίες στους πελάτες της. Χωρίς να έχει αλλάξει καθόλου τις σταθερές της αξίες, προσφέρει εδώ και 59 χρόνια παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης.

Οι χώροι, εσωτερικοί και εξωτερικοί, είναι άνετοι, με ευχάριστη ατμόσφαιρα παραδοσιακού πανδοχείου, με δύο τζάκια που προσφέρουν ζωντανή ζέστη κατά τους μήνες του Χειμώνα, με δυνατότητα χρήσης μέχρι και μεγάλων γεγονότων όπως γάμοι, βαπτίσεις κλπ...

Η κουζίνα, ευρύχωρη και πλήρως εξοπλισμένη, έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να καλύψει σε ποσότητα και ποιότητα, τόσο τις μικρές παρέες, όσο και τις μεγάλες εκδηλώσεις - σταθμούς ζωής!..

2267031881 & 2267031487 & 6977508162