εξωτερικοΣ χωροΣ

Σας υποδεχόμαστε με φιλική εξυπηρέτηση τα τελευταία 59 χρόνια.

καλεστε μασ στο: 2267031881 & 2267031487

ΖΕΜΕΝΟΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ - ΞΕΝΩΝΑ ΖΕΜΕΝΟΣ

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οι φίλοι μας απολαμβάνουν τη δροσιά κάτω από τα αιωνόβια πλατάνια, καθώς και το φρέσκο, κρύο νερό που κατεβαίνει από δική μας πηγή στην πλαγιά του Παρνασσού. Η κρύα μπίρα και τα αναψυκτικά, οι φρέσκες σαλάτες, σε ένα περιβάλλον πράσινο όπου ο δροσερός αέρας κάνει τη διαμονή ευχάριστη και απολαυστική.

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ - ΞΕΝΩΝΑ ΖΕΜΕΝΟΣ

Ο Χειμώνας είναι η εποχή που εδώ, στο Ζεμενό, η Φύση παίρνει τα πιο εντυπωσιακά χρώματα, με κυρίαρχο το λευκό,.. Το λευκό του χιονιού!.. Βρισκόμαστε στους πρόποδες του Παρνασσού, με το διάσημο χιονοδρομικό του κέντρο, γεγονός που σημαίνει ότι συνήθως όταν χιονίζει στο βουνό, έχουμε κι εμείς τη μερίδα μας από τον λευκό επισκέπτη!.. Όλα ντύνονται στα λευκά,.. Τα δέντρα, οι θάμνοι, οι σκεπές των σπιτιών,.. Ωστόσο, ο δρόμος δεν κλείνει ποτέ, καθώς τα εκχιονιστικά μηχανήματα καθαρίζουν συνέχεια το χιόνι, επιτρέποντας την ελεύθερη πρόσβαση προς την Αράχωβα και το χιονοδρομικό,..

Στο εσωτερικό της ταβέρνας λειτουργούν δύο τζάκια που καίνε συνέχεια κούτσουρα, ζεσταίνοντας τον χώρο και χαρίζοντας μια ευχάριστη αίσθηση θαλπωρής στους επισκέπτες μας!..

Στα δωμάτια λειτουργεί η κεντρική θέρμανση, που, μαζί με τα ζεστά σκεπάσματα, κάνουν τη διαμονή πραγματικά μια ζωντανή εμπειρία που γίνεται όμορφη ανάμνηση!..

2267031881 & 2267031487 & 6977508162